[rev_slider F2]

 

ALPI

“Eriks föreläsning hos oss var otroligt gripande och han kommer verkligen in under skinnet på människor. Vi på Albini & Pitigliani Sverige AB uppskattade föreläsningen väldigt mycket och det var både skratt och gråt. Jag är övertygad om att detta fick oss att växa som både företag, kollegor och privatpersoner. Kan varmt rekommendera Erik som är en underbar inspiratör och människa”

Torbjörn Hagberg, VD
Albini & Pitigliani Sverige AB

 

”Jag njuter så länge jag varar”

En inspirationsföreläsning av Erik Ståhl

Erik anser att blanda allvar med humor är ett av de bättre sätten att ta till sig lite tuffare utmaningar. Erik föddes med en av världens mer ovanliga sjukdomar och är sjuk än idag. Efter hundratals dagar bakom sjukhusets vita väggar har han lärt sig uppskatta de små sakerna i vardagen. Han har lärt sig optimera sin vardag för att få ut så mycket som möjligt av den trots en kropp som kämpar emot. Att lära skratta är bästa medicinen bara man varvar det med allvar och eftertanke, då utvecklas vi som personer och lättare kan göra något av de bekymmer som fyller vår vardag.

Erik är en frekvent bokad föreläsare med bl.a. Combitech, Berendsen, Hälsokraft, Förvaltningsrätten, Barncancerfonden, Flexlink, Albini & Pitigliani och IT Gården som kunder för att nämna ett fåtal. Han släppte för tre år sedan boken “Jag njuter så länge jag varar” som sålt över 20 000 exemplar och han samarbetar frekvent med Geblod.nu samt Blodomloppet för att främja blodgivningen i Sverige. Erik är van vid att föreläsa för små såväl som stora sällskap och föreläsningen passar både i det lilla konferensrummet för ledningsgruppen och i kongresshallen eller matsalen för hela personalstyrkan.

Några ämnen som föreläsningen behandlar

– Förändringsarbete i såväl hemmet som på jobbet
– Att utvecklas i det svåra genom skratt och eftertanke
– Att något är svårt bara är en definition på hur hårt man behöver jobba för att lyckas
– Att ta ansvar för sin egen inställning och sitt eget agerande
– Vikten av att ha dåliga dagar, bra dåliga dagar
– När sjukdom möter företagande, den inre vd:n

För att boka

Fyll, så detaljerat du kan, i uppgifterna i formuläret nedan så kommer du kontaktas så fort som möjligt!

  1. Loading ...