Tack Hässleholm!

Erik Ståhl - Robin Calmegård
De här två killarna ovan stod både i tisdags och torsdags i en loge på kulturhuset i Hässleholms. Robin skulle hälsa folket välkomna och prata lite kort sen presentera mig, och det gjorde han med bravur. Det är en ära att få ha honom med mig både som stöd på scen som bakom scen. Många gånger när man reser runt och föreläser är man ensam. Man förbereder sig ensam, är nervös ensam och landar i logen efter framträdande ensam. Det är kul och skönt att ha lite sällskap.

Det är också väldigt ärofyllt att få förtroendet av nu närmare tusen Hässleholmare som självmant köpt biljett till min föreställning. Helt galet och är så tacksam för att ni har velat komma och titta. Jag läser alla era mail som trillar in, jag ser era kommentarer och bilder ni taggat mig i. Oerhört kul att ni uppskattar det jag gör. Jag kommer eventuellt tillbaka till hösten, ni får hålla koll antingen här eller på Facebook-sidan.

Återigen, stort tack för att ni kom!

Erik Ståhl Hässleholms kulturhus